Filmproductie

Een kijkje in het proces.​

Wanneer je een kwalitatief goede bedrijfsfilm wilt laten maken die blijft hangen in het geheugen van je doelgroep, werk je samen met Lightframers!

PRE PRODUCTION

De pre productie begon met verscheidene brainstorm sessies voor het script van Justins Ripassa’s volgende videoclip Lost generation. We bespraken het doel van de Music video en het werd al snel duidelijk dat het belangrijk was om een film te ontwikkelen die vanuit een marketingtechnisch perspectief veel bereik kon genereren onder de gewenste doelgroep. Het was daarom ook belangrijk om een verhaal te ontwikkelen die onder veel jongeren populair gevonden werd en aldus kwamen we met het idee om influencers te casten en verwerken in de music video. We legde verschillende concepten manieren en concepten voor om dit te doen en zo kwamen we dan op de huidige verhaallijn.

PRODUCTION

Met Justins goedkeuring voor script en storyboard gingen gingen we van de pre productie fase over naar productie fase. De productie was gezien praktische redenen gepland op enkel een locatie. Zo centraliseerde we onze productionele inspanning en hoefden de influencers bijvoorbeeld maar 1 locatie te bezoeken. Met de uitgewerkte storyboard en strak geplande draaischema verliep de productie fase goed en waren alle betrokken partijen tevreden met het behaalde resultaat.

POST PRODUCTION

In het edit process stond de montage in bepaalde maten al vast I.v.m. de gemaakte storyboard. Zo hadden alle betrokken partijen en in speciaal Justin al een helder beeld van hoe de videoclip zou worden en zo konden wij relatief eenvoudig de aparte shots van de film samenvoegen tot het beoogde geheel. Wanneer beeld en kleur stonden kon de eerste feedback versie naar Justin worden opgestuurd. Met een paar opmerkingen gingen we aan de slag met de 2e versie en na een paar aanpassingen hadden we Justin’s tevredenheid en akkoord over de slotversie van de videoclip.

Justin Ripassa

“Een fantastisch eindresultaat bereikt met een professioneel en vriendelijk team video.”

– Justin Ripassa, muzikant

Play Video about Lost generation - Justin Ripassa - Lightframers - music video