Filmproductie

Een kijkje in het proces.​

Wanneer je een kwalitatief goede bedrijfsfilm wilt laten maken die blijft hangen in het geheugen van je doelgroep, werk je samen met Lightframers!

PRE PRODUCTION

We begonnen met het in kaart brengen van Hydrobag’s behoefte door middel van een eerste gesprek. Hierbij kwamen we er achter waar zij naar op zoek waren en konden we gaan kijken in welke vorm we dit het beste konden realiseren. Vanuit daar zijn we het script gaan schrijven waarbij we Hydrobags creative director meenamen in het proces. Het resultaat was een strak script en een duidelijke shotlist zodat we op de draaidagen zelf zoveel mogelijk overzicht hadden.

PRODUCTION

Met het script en shotlist in handen konden we overgaan naar de productie fase. Hiervoor hebben we het werk verdeeld over twee draaidagen zodat we genoeg tijd hadden om de beoogde technische kwaliteit te behalen. Naast het draaien van de benodigde shots hebben we ook extra beeldmateriaal geschoten, dit gaf meer mogelijkheden bij het monteren van de video.

POST PRODUCTION

Met het script en shotlist en al de verschillende soorten beelden verliep het post productie proces erg soepel. We begonnen met het opleveren van een eerste basis versie zodat de creative director van Hydrobag al snel een goeie impressie kreeg van de video. Op deze manier gaven wij ze vroegtijdig al de mogelijkheid om gerichte feedback aan te leveren zodat het hele proces nog beter kon verlopen. Na een paar feedbackrondes was het eindresultaat behaald en was Hydrobag zeer tevreden over hun video en samenwerking.

HYDROBAG​

“Een prachtig eindresultaat voor onze promotie video. Een echte aanrader voor iedereen.”​

– Yorick Wesselink, Creative Director