OVER ONS

Leer ons kennen!

Wij, Jasper en Lucas, waren bezig met het maken van films sinds een jonge leeftijd. Van het rennen door bossen met een kleine handheld camera tot het monteren van onze eerste film, een passie ontstond. Vanaf dat moment wouden we filmmakers worden. Vanaf onze 13e namen we deel aan meerdere filmwedstrijden in Nederland. Zo werden we steeds serieuzer en zo besloten we op ten duur om van een hobby werk te maken en het filmbedrijf Lightframers te starten. 

Bij Lightframers specialiseren wij ons in het maken van bedrijfsfilms. Afkomstig van een achtergrond in korte films wouden we altijd een meeslepend verhaal en beeld ontwikkelen. Deze kwaliteiten nemen we met ons mee in Lightframers. Zo willen we bedrijfsfilms maken die het publiek meesleept met het gebruik van cinematische belichting en persoonlijke screenwriting. Ons doel is om films te maken met heldere en sterke boodschappen. Wij geloven dat elk verhaal de potentie heeft om gevormd te worden tot zo een film.

PASSIE PROJECTEN

Onze meest recente short films

Naast bedrijfsfilms maken wij ook onze eigen short films. Hieronder vind je twee van onze meest recente, award winning, short films.

Play Video
Play Video